De kerstinspiratie van 2018

De meest betoverende tijd van het jaar.

Het is alweer bijna zover, kerst 2018. En bij deze periode horen natuurlijk de kerstkaarten. Zelfs in dit digitale tijdperk worden er ieder jaar nog steeds ontzettend veel kerstkaarten verzonden. Naar familie, vrienden, personeel, zakelijke relaties, noem maar op! En voor de mensen die denken dat de kerstkaart ouderwets is: zeker niet! Je kunt helemaal los gaan met een eigen design. Ga jij voor de echte kerstsferen of iets stoerders? Misschien maak jij jouw kerstkaart wel heel persoonlijk met een eigen (gezins)foto. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de kerstkaart opvalt, want je wilt natuurlijk niet onderop de stapel belanden. Inspiratie nodig? Kijk dan snel verder!

Kerstkaarten

Relatiegeschenken

Vergeet ook de leukste relatiegeschenken niet. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke jaarkalender of een jaarkalender is de huisstijl van jouw bedrijf. Ook de bureauonderlegger bedrukt met een eigen design zorgt ervoor dat je het hele jaar opvalt op het bureau van jouw relaties. Ben je op zoek naar een luxe kerstgeschenk? Denk dan eens aan een goede fles wijn of champagne in een chique wijnverpakking bedrukt met jouw eigen ontwerp. Tof idee toch?

Kerstgeschenken

Rond de kerstperiode worden er ontzettend veel cadeaubonnen gekocht, voor jou natuurlijk het moment om hier op in te spelen. Maak een cadeaubon helemaal in de sferen van kerst, extra leuk voor de klanten om weg te geven. Natuurlijk zijn de cadeau-enveloppen om dat cadeautje nog specialer mee in te pakken ook erg leuk én volledig te bedrukking met jouw eigen ontwerp. Op zoek naar een persoonlijk kerstcadeau? Laat een mooie foto bedrukken op bijvoorbeeld hout, plexiglas, canvas of een mooie poster. Succes gegarandeerd!

Kerstdiner

De kookboeken worden alweer doorgespit voor het ultieme diner van het jaar: het kerstdiner! De avond dat je echt mag uitpakken op tafel. En natuurlijk laat je hierbij niks aan het toeval over. Maak een mooie exclusieve menukaart, feestelijke placemats en natuurlijk de mooiste naamkaartjes. Organiseer je een feest? Vergeet dan de bedrukte bierviltjes en de consumptiebonnen niet. Let’s party!

Kerstcollectie 2018

Je bestelt al deze producten natuurlijk super eenvoudig en snel bij SUPERDRUKKER. De kerstcollectie van 2018 geeft je alle handvaten om van Kerst ook dit jaar weer een feestje te maken. Mocht je er niet helemaal uit komen of toch iets anders zoeken, neem gerust contact met ons op.

Fijne feestdagen!