KD 2019: code ORANJE en standje tompoes

Nederlanders hebben een heerlijk weekend voor de boeg! Onze Willem is weer jarig en dat betekent dat heel het land feest viert! Elke stad staat op z’n kop, mensen zijn goedgehumeurd en de energie voel je bruisen als je door de horeca-straten loopt. Voor alle kroegtijgers, barwezens en horeca-ondernemers is het lange dagen maken, weinig slaap en veel werken! Voor deze die-hards hebben wij wat tips opgesteld zodat iedereen door een oranje bril blijft kijken.

Zo schoon! 

Ben je een broodje oranje hamburger aan het eten? En zit je vervolgens met je mayonaise klauwen aan je rood-wit-blauwe pet terwijl er confetti in je bier vliegt? Misschien merk je het niet eens in het feestgedruis, maar voor ondernemers zijn hygiëneregels wél heel belangrijk! Je moet namelijk voldoen aan een horeca- hygiëne code. De NVWA ligt namelijk goed op de loer! Vergeet niet tussen al het feestgedruis door om het aantal decibels uit het oog te verliezen. Ook hier zit een limit aan, anders heb je een flinke boete!

Genoeg op voorraad? 

Nog extra menukaarten of posters nodig? Ga nu snel naar superdrukker.nl. Denk bij zulke dagen ook aan genoeg emballage: beter te veel dan te weinig! Is er iets tijdens de avond al op? Zorg voor een back-up plan. Wie weet kunnen jij en je horeca-buurman van elkaar profiteren.

Is Koningsdag nou wel of niet een officiële feestdag voor medewerkers?

Het KHN weet jou precies te vertellen hoe het zit.

Crew ORANJE – Snel sneller snelst

SUPER gezellig zo’n feestdag. Maar vooral in de steden is de binnenstad standje hutjemutje. Mensen krijgen nóg meer dorst door zwoegend en zwetend de massa te trotseren. Als ze dan éindelijk net met hun langste vinger de bar kunnen aanraken zou het natuurlijk ontzettend fijn zijn om zo snel mogelijk te hydrateren. Dit betekent: hoe efficiënter jij achter de bar loopt en werkt, hoe sneller gasten worden geholpen. Hoe blijer zij zijn, hoe minder zeurende mensen jij aan je bar hebt staan en vooral niet onbelangrijk: hoe groter de omzet! Maar vooral: maak er een fantastisch feestje van!

Breda op z’n kop!

Veiligheid staat voorop! Check nog even snel of je aan alle regels voldoet: Veiligheidsbeleid Gemeente Breda.

Outfit on point

We weten het allemaal dondersgoed: met Koningsdag trek je wat oranjes aan. Toch constateert de Superdrukker-modepolitie ieder jaar maar weer dat er nog steeds een paar grote missers en smokkelaars rondlopen. Dus geef Willem een knalfeestje en stem je outfit daarop af! Of contact ons voor een mooie (bedrukte) outfit 😉

Breda: eet genoeg oranje tompoucen!

Last but not least: Willempie congrats Super Koning!