Blog

Kerstinspiratie 2020

We gaan weer richting het einde van het jaar en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan en daar horen natuurlijk ook de kersttrends van dit jaar bij! Zo zijn er weer een aantal nieuwe kleuren die dit jaar hip zijn en ook het versieren van de boom heeft zo weer zijn eigen stijl. Je leest het allemaal hieronder!

De nieuwe kerstboom van 2020

Dit jaar is een kerstboom in huis halen niet de grootste trend máár je eigen te creëren en boven de tafel of aan de muur te hangen. Door middel van een houten stok waar je groene bladen om heen wikkelt of aanhangt haal jij op een andere creatieve wijze je kerstboom in huis. Vervolgens kun je deze uiteraard versieren met kerstballen en andere leuke versieringen.  

 

Verschillende soorten kerststijlen

De traditionele stijl is iets wat we elk jaar terug zien komen en zo ook dit jaar weer. Hierbij moet je denken aan kleuren als rood, wit en zilver die op verschillende manieren terugkomen. Bijvoorbeeld als versiering in de boom, waar rood witte slingers de boom zullen vullen. Ook op de kersttafel zullen deze traditionele kleuren zichtbaar zijn.

Daarnaast komt de dierenprint stijl dit jaar ook terug bij de kersttrends van 2020. Dit is natuurlijk iets wat we in het dagelijks leven veel voorbij zien komen en nu ook in het lijstje van kersttrends terug te vinden is. De dierenprint komt zowel terug in kerstballen als andere versieringen.

Kerstkaarten

Wat net als vorig jaar nog steeds erg hip is, zijn de zwart wit kaarten. De stijl van deze kaarten is handgeschreven met sierlijke letters. Deze stijl straalt rust uit en is erg overzichtelijk. In plaats van zwart of wit is het ook erg leuk om een combi te maken met een goud of zilverkleurige tekst.

Een persoonlijke kerstkaart

Een eigen gepersonaliseerde kerstkaart, hoe leuk is dat? Kies een foto van jouw familie, vrienden, of collega’s en design je eigen kaart.

Een kerstkaart met folie

Goudfolie, koperfolie of zilverfolie, allemaal verschillende opties om jouw kaart net een extra touch te geven. Het omhullen van de kaart met een folie zorgt ervoor dat jij en de ontvanger van de kaart zich helemaal in de kerstsfeer bevinden.

 

De leukste kerstcadeaus voor jouw collega’s

In deze gekke tijd, is het belangrijker dan ooit dat we aan elkaar denken en lief zijn voor elkaar. Wat is dan leuker om jouw lieve collega’s of relatie een cadeau te sturen?  Denk bijvoorbeeld aan een kalender voor het nieuwe jaar of een lekkere fles wijn in een mooi gepersonaliseerd tasje.

 

Creëer je eigen menukaart

Na uren in de keuken te hebben gestaan voor de lekkerste gerechten, mogen deze natuurlijk ook de nodige aandacht krijgen op tafel. Hoe leuk is het om jouw gerechten terug te laten komen op een eigen gemaakte menukaart. Laat bij jouw gasten het water in de mond lopen als zij jouw menukaart lezen. Deze menukaart kun je op een aantal verschillende materialen afdrukken, ook de grote kun je zelf bepalen.

 

 

Leuke recepten voor de feestdagen

Wat natuurlijk ook altijd erg leuk is om te maken tijdens de feestdagen zijn lekkere drankjes en hapjes. Hieronder twee leuke tips om te maken!

 

Bij een lekker hapje hoort natuurlijk ook een feestelijk drankje…