De kerstkaarten inspiratie van 2017

Kerstkaarten, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!

De meest betoverende tijd van het jaar komt er weer aan: Kerst! En bij deze periode horen natuurlijk kerstkaarten. Sommigen onder ons zullen het ouderwets vinden, maar toch worden er weer ieder jaar miljoenen verstuurd. Ook op zakelijk gebied is het versturen van een kerstkaart goed voor de binding met de klanten en natuurlijk het personeel. Inspiratie nodig voor het creëren van een passende kerstkaart? Dan zit je hier helemaal goed.

Er zijn namelijk nogal wat puntjes waar je over na zou moeten denken bij het maken van het design. Welke uitstraling wil je bereiken? Wil je formeel of informeel overkomen? Past humor en creativiteit bij jou of ga je toch liever voor een zakelijke uitstraling? Het allerbelangrijkste blijft; zorg dat de kerstkaart opvalt, want je wilt natuurlijk niet onderop de stapel belanden.

Kerstinspiratie

Zwart-wit

Houd jij niet zo van al die poespas en ga je liever voor een strak zwart-wit ontwerp? Maak dan een statement met een creatief ontwerp of een leuke quote.

Kraft

Een stoere kerstkaart? Laat ze dan produceren op kraft! De natuurlijke stoere uitstraling zorgt voor een opvallende kerstkaart.

Kerst, kerst & kerst

Je herkent ze wel, de typische kerstkaart. Helemaal niks mis mee natuurlijk en alleen al bij het zien van de volgende ontwerpen kom je helemaal in de kerststemming!

Creatief

Je kunt ook een stansvorm aanbrengen in jouw kerstkaart. Zo kun je deze dus als een echte kerstbal in de kerstboom hangen, zo weet je zeker dat je nooit onderop de stapel beland!

Persoonlijk

Je kunt ook op de persoonlijke-tour gaan. Voeg een foto van jouw gezin toe aan het ontwerp en je hebt hebt een echte persoonlijke blikvanger. Te leuk toch? 🙂 Familie kerstfoto’s kunnen ook flink fout gaan, zin om te lachen? Kijk dan hier.

Bestellen maar!

Klaar met je ontwerp? Alle kerstkaarten bestel je super eenvoudig bij SUPERDRUKKER. En wacht niet te lang, want nog de hele maand oktober bestel je ze met 10% korting!

Nog meer kerstinspiratie nodig? Kijk eens naar de kerstcollectie van 2017 van SUPERDRUKKER.