Blog

Uitnodigingen: super opvallers!

Party time? YES!

Een feestje is altijd super. En een super feestje begint natuurlijk met een super uitnodiging. Zonder super uitnodiging weet niemand dat er een super feestje op de planning staat. Natuurlijk is het sturen van een WhatsApp-je of mailtje lekker snel en makkelijk. Met wat feest-emoticons achter jouw tekstbericht probeer je het geheel wat op te fleuren. De genodigden lezen hun mail of WhatsApp-je gedurende hun drukke werkdag en vergeten helemaal de datum te blokken in de agenda: no party people. Een digitale uitnodiging kan gewoon niet tippen aan uitnodiging op papier. Jouw uitnodiging voor dat verjaardagsfeestje, gezellige netwerkborrel, toffe tuinparty of onvergetelijke trouwfeest blijft sowieso op het prikbord prikken.

Maar wat voor soort uitnodiging gaat het worden? Ga je voor een super groot formaat of houdt je het subtiel als ansichtkaart? Wil je een dubbelzijdig bedrukking of enkelzijdige bedrukking met handgeschreven boodschap?  Een gevouwen of ongevouwen uitnodiging? Wil je ook een bijpassende bedrukte envelop? Of toch gewoon een gekleurde envelop? De keuze is reuze! En je hoeft geen reuze oplage te bestellen, want onze ansichtkaarten zijn al vanaf 10 stuks verkrijgbaar.

Maak indruk met een thema

Maak je gebruik van een thema? Vergeet ook niet de versiering, decoratie, dresscode, hapjes & drankjes aan te passen aan jouw thema. Om de sfeer van jouw feestje te bepalen kun je al bij de uitnodiging beginnen met het inzetten van jouw thema. Breng de genodigden op tijd op de hoogte, zeker als er sprake is van een dress code.

Omdenken

Wil je eens iets anders dan anders? Natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden om de party people uit te nodigen voor dat super feestje. Je kunt bijvoorbeeld ook folders, posters, ballonnen of bierviltjes laten bedrukken met jouw uitnodiging. Vergeet dus ook de bedrukte ballonnen niet! Super leuk als uitnodiging, maar ook super leuk als decoratie.

Plan dat feestje nog in dit zomer seizoen. In juli zijn de ansichtkaarten te bestellen met 10% korting. Ons geheimpje: ook in augustus kun je nog profiteren van deze voordelige uitnodigingen. Dus, plan dat feestje deze zomer, ontwerp een super uitnodiging, bestel en maak er een super feestje van!

[button text=”Direct bestellen” url=”https://www.superdrukker.nl/ansichtkaarten”  new_tab=“yes”]