Omdat iedereen het

superdrukker wil hebben!

Support

Account

Producten

Zoekresultaten

Hulp nodig?

Vraag het ons

Chat met ons

Offline

Bel: 088 33 40 300

Direct antwoord

E-mail ons

Antwoord binnen 24 uur.

Bestanden aanleveren

Nadat je de bestelling hebt geplaatst krijg je de mogelijkheid om jouw bestanden te uploaden. Wanneer je de bestanden nog niet hebt op het moment van de bestelling kun je deze ook later uploaden in het orderoverzicht op jouw persoonlijke accountpagina.

Aanleverspecificaties

Om het drukwerk op tijd en met een goede kwaliteit te kunnen produceren is het belangrijk dat jouw documenten voldoen aan de aanleverspecificaties en de technische tekening voor het betreffende product. Het is ook belangrijk de juiste kleurinstellingen te gebruiken.

Wanneer jouw bestanden niet voldoen aan de aanleverspecificaties is het mogelijk dat de bestanden worden afgekeurd na de controle. In veel gevallen kunnen wij je bestanden aanpassen voor productie, hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Uiteraard gebeurt dit alleen in overleg. Tevens kan dit van invloed zijn op de levertijd van jouw bestelling.

Twijfel je over jouw bestanden? Kies dan bij het bestellen voor de ‘extra controle’. Jouw documenten worden dan nagekeken door onze specialisten.

Uploaden

Na het plaatsen van de bestelling krijg je een overzicht van de bestelde producten. Per product kun je één of meerdere bestanden uploaden. Door middel van de knop ‘upload je bestand(en)’ open je de upload-tool. Afhankelijk van het betreffende product heb je in de upload-tool verschillende mogelijkheden.

• Enkelzijdig bedrukte producten: je kunt één pdf-bestand uploaden.
  • Dubbelzijdig bedrukte producten: je kunt één pdf-bestand van twee pagina’s of twee losse bestanden voor de voor- en achterzijde uploaden. Je kunt er ook voor kiezen de achterzijde blanco te laten.
  • Meerdere pagina’s, zoals brochures of kalenders: je kunt één pdf-bestand met alle pagina’s of een bestand per pagina uploaden.

Werkwijze upload-tool

• Selecteer je gewenste bestand(en)
  • Klik op de knop ‘Start upload’. De knop verschijnt pas wanneer alle bestanden zijn geselecteerd.
  • Wacht tot ieder bestand verzonden is.
  • Sluit het venster van de upload-tool.
  • Problemen bij het uploaden

Ondervind je problemen bij het uploaden? Geen paniek. Om je bestand(en) succesvol te kunnen uploaden is het belangrijk dat je beschikt over een recente versie van je browser en een stabiele netwerkverbinding. Verouderde webbrowsers kunnen problemen veroorzaken bij het uploaden.

Ondervind je toch nog problemen bij het uploaden van jouw bestanden?

• Kies een andere web-browser en probeer het opnieuw
    • Controleer of de meest recente versie van je browser aanwezig is
    • Neem contact op met een van de drukwerkspecialisten van Superdrukker

Hulp nodig?

Vraag het ons

Chat met ons

Offline

Bel: 088 33 40 300

Direct antwoord

E-mail ons

Antwoord binnen 24 uur.

Of ben je op zoek naar: