Door drukte bij DHL en PostNL kan je pakket vertraging oplopen. Houd rekening met een langere levertijd. Bestel op tijd!

Omdat iedereen het

superdrukker wil hebben!

Support

Account

Producten

Zoekresultaten

Hulp nodig?

Vraag het ons

Chat met ons

Offline

Bel: 088 33 40 300

Direct antwoord

E-mail ons

Antwoord binnen 24 uur.

Online betalen

Bij Superdrukker kun je jouw drukwerk op verschillende manieren online betalen. De transacties die worden verricht op Superdrukker worden beveiligd door het betaalsysteem Igenico.

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch de factuur per mail. Je kunt de factuur ook altijd terug vinden bij de betreffende bestelling in jouw persoonlijke besteloverzicht.

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen in de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank.

Creditcard (+ € 4,95)

Het is mogelijk jouw online aankopen te betalen door middel van een creditcard. Superdrukker accepteert Mastercard en VISA.

Op factuur (+ € 7,50)

Wil je op factuur betalen? Stuur een mail naar info@superdrukker.nl met hierin de bedrijfsgegevens, kvk- en btw-nummer. Bij akkoord van onze administratie zal jouw persoonlijke account ‘op factuur’ worden gezet waarbij je bij het afrekenen de mogelijkheid tot ‘op factuur’ betalen zult terug vinden. De betalingstermijn is 14 dagen nadat de bestelling is verzonden.

Betaalmethodes voor België

Voor België zijn de volgende betaalmethoden beschikbaar:

  • Bancontact / Mister Cash
  • CBC Online
  • ING HomePay
  • KBC Online
  • iDeal