Document

Door enorme drukte bij de verzendbedrijven kunnen bestellingen iets later aankomen dan verwacht.

Offertemappen

Gratis en snel binnen 7 werkdagen geleverd

Offertemappen

Gratis en snel binnen 7 werkdagen geleverd

1 Kies een formaat
A5
1 mm rugdikte
A5
5 mm rugdikte
A4
1 mm rugdikte
A4
5 mm rugdikte
2 Kies een bedrukking
Full color 4/0

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/0 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en geen bedrukking aan de achterzijde (blanco).

Full color 4/4

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/4 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en vier kleuren (CMYK) aan de achterzijde.

PMS-kleuren bedrukking

PMS-kleuren hebben een specifieke kleur(code) en is niet op te bouwen uit CMYK. Iedere kleur heeft een uniek nummer met de juiste specificaties (Pantone Matching System). Indien de bedrukking in zwart is, kies je voor 1/0 (enkelzijdig in 1 PMS-kleur) of 1/1 (dubbelzijdig in 1 PMS-kleur).

4/0
Enkelzijdig full color
4/4
Dubbelzijdig full color
1/0
Enkelzijdig 1 pms kleur
1/1
Dubbelzijdig 1 pms kleur
2/0
Enkelzijdig 2 pms kleuren
2/2
Dubbelzijdig 2 pms kleuren
3/0
Enkelzijdig 3 pms kleuren
3/3
Dubbelzijdig 3 pms kleuren
3 Kies een materiaal
MC glanzend

Gestreken glanzende papiersoort.

MC slik (halfmat)

Gestreken matte papiersoort.

Houtvrij natuurkarton

Ruwe structuur en is goed te beschrijven en vouwen.

Houtvrij offset

Ruwere ongestreken papiersoort, goed te beschrijven.

Biotop naturel (FSC)

Lasergeschikte en milieuvriendelijke kwaliteit met een crèmekleurige uitstraling.

Kraft

Deze papiersoort is gemaakt van gerecyclede papierpulp. De duidelijk zichtbare vezelstructuur geeft uitingen een stoere, organische uitstraling. Let op, de kleur van kraft is bruin, kleuren vallen donkerder uit op deze ondergrond.

Eenzijdig gestreken sulfaatkarton

Materiaalsoort waarvan de buitenzijde is voorzien van een stijklaag (licht glanzend) en de binnenzijde beschrijfbaar is. Het materiaal bestaat uit meerdere lagen waardoor het steviger aanvoelt dan andere papiersoorten met hetzelfde gramsgewicht.

Tweezijdig gestreken sulfaatkarton

Materiaalsoort waarvan zowel de buiten- als de binnenzijde voorzien is van een strijklaag (licht glanzend). Het materiaal bestaat uit meerdere lagen waardoor het steviger aanvoelt dan andere papiersoorten met hetzelfde gramsgewicht.

Linnen

Het subtiele lijnreliëf van deze papiersoort geeft drukwerk een klassieke en chique uitstraling. De structuur van het papier blijft zichtbaar in de bedrukking.

Paperwise earth pact natural

Paperwise Earth Pact Natural bestaat 100% uit landbouwafval. De subtiele papiervezels en de crèmekleur geven drukwerk een natuurlijke look.

Recystar Nature

Recystar Nature is een natuurwitte ongestreken papiersoort die zacht aanvoelt. Het papier is gemaakt van 100% gerecyclede vezels en heeft een duidelijke eco uitstraling. Het is licht crèmekleurig met sporadisch een heel klein zwart puntje.

Sirio Color Nero

Dit zwarte materiaal valt zeker op tussen alle witte papiersoorten. Het Sirio Color Nero heeft een enigszins ruwe touch en komt het best tot zijn recht met een witte bedrukking.

Tinteretto Gesso

Geen strakke lijnen of vast patroon: deze gehamerde papiersoort heeft een organische structuur met lichte welvingen. Let op, door de structuur ontstaan er lichte puntjes in de print en oogt de bedrukking niet 100% dekkend.

MC glanzend
MC silk (halfmat)
Houtvrij natuurkarton
Houtvrij offset
Biotop naturel (FSC)
Kraft
Eenzijdig gestreken sulfaatkarton
Tweezijdig gestreken sulfaatkarton
Linnen
Paperwise earth pact natural
Recystar Nature
Sirio Color Nero
Tintoretto Gesso
4 Kies een gewicht
280 grams
283 grams
290 grams
295 grams
300 grams
350 grams
400 grams
5 Kies een spot veredeling
Hoogglans uv-lak spot

Uv-lak wordt apart aangebracht op het drukwerk en zorgt voor een krachtig effect en een opvallende glanzende uitstraling. De veredeling komt het best tot zijn recht in combinatie met matlaminaat. Je kunt ook kiezen voor een opdikkend hoogglans uv-lak spot.

Geen
Enkelzijdig hoogglans uv-lak spot
Enkelzijdig foliedruk zilver
Enkelzijdig foliedruk rose
Enkelzijdig foliedruk goud
Enkelzijdig opdikkend hoogglans uv-lak spot (40 μm)
Dubbelzijdig hoogglans uv-lak spot
Dubbelzijdig foliedruk zilver
Dubbelzijdig foliedruk roségoud
Dubbelzijdig foiliedruk goud
Dubbelzijdig opdikkend hoogglans uv-lak spot (40 μm)
6 Kies een afwerking
Geen afwerking

Onbewerkt materiaal aan beide zijden.

Enkelzijdig matlaminaat

Het materiaal wordt aan één zijde afgewerkt met een matte, transparante folie. Het matlaminaat beschermt het papier tegen beschadigingen en geeft een extra luxe matte uitstraling.

Enkelzijdig glanslaminaat

Het materiaal wordt aan één zijde afgewerkt met een glanzende, transparantie folie. Het glanslaminaat beschermt het papier tegen beschadigingen en geeft een extra luxe glanzende uitstraling.

Enkelzijdig silky touch

Het materiaal wordt aan één zijde afgewerkt met een matte, fluweelzachte folie. Het silky-touchlaminaat beschermt het papier tegen beschadigingen en geeft een extra luxe matte uitstraling.

Dubbelzijdig matlaminaat

Het materiaal wordt aan beide zijden afgewerkt met een matte, transparante folie. Het matlaminaat beschermt het papier tegen beschadigingen en geeft een extra luxe matte uitstraling.

Dubbelzijdig glanslaminaat

Het materiaal wordt aan beide zijden afgewerkt met een glanzende, transparantie folie. Het glanslaminaat beschermt het papier tegen beschadigingen en geeft een extra luxe glanzende uitstraling.

Dubbelzijdig silky touch

Het materiaal wordt aan beide zijden afgewerkt met een matte, fluweelzachte folie. Het silky-touchlaminaat beschermt het papier tegen beschadigingen en geeft een extra luxe matte uitstraling.

Geen afwerking
Enkelzijdig mat laminaat
Enkelzijdig glans laminaat
Enkelzijdig silky touch
Enkelzijdig kras bestendig laminaat
Dubbelzijdig kras bestendig laminaat
Dubbelzijdig mat laminaat
Dubbelzijdig glans laminaat
Dubbelzijdig silky touch

Voor een super presentatie in stijl

Presenteer offertes, overeenkomsten en contracten super professioneel met offertemappen in jouw huisstijl. De mappen zijn natuurlijk ook ideaal om jouw briefpapier, flyers en brochures in op te bergen.

  • Enkel- of dubbelzijdige bedrukking in full color
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende modellen
  • Diverse luxe afwerkingen mogelijk

Hieronder vind je de werktekeningen van alle formaten van dit product. In deze download zitten meerdere bestanden, bijvoorbeeld een instructie pdf, .indd of .idml bestanden, indien mogelijk ook een photoshop of illustator bestand.

A5 1 mm rugdikte - 356 x 320mmDownload
A5 5 mm rugdikte - 366 x 320mmDownload
A4 1 mm rugdikte - 490 x 345mmDownload
A4 5 mm rugdikte - 501 x 350mmDownload

Offertemappen

Deel dit product
formaat
bedrukking
materiaal
gewicht
spot veredeling
afwerking
Levertijd
Oplage
Ja, ik wil graag extra zekerheids zending ( + €25,00)
Wij doen er alles aan om je bestelling op de afgesproken datum te bezorgen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd komt? Kies dan voor extra zekerheids zending.
Ja, ik wil graag extra bestandscontrole ( + €12,50)
Ben je toch nog niet helemaal zeker over het document? Met deze extra controle zullen wij je bestand handmatig controleren en waar nodig contact met je opnemen.