Spandoeken

Snel binnen 5 werkdagen geleverd

Spandoeken

Snel binnen 5 werkdagen geleverd

1Vul een formaat in
Min. breedte: 200, Max. breedte: 50000 in mm
Min. lengte: 100, Max. lengte: 4960 in mm
Volgende >
2 Kies een materiaal
115 g vlag (knitted polyester)

Dit licht glanzende vlaggendoek kan enkelzijdig bedrukt worden. Houd er rekening mee dat de stof (en daarmee ook de print) doorschijnt. Om de levensduur te verlengen, worden de randen standaard omgezoomd.

275 grams eco frontlit (pvc-vrij)

Pvc-vrije frontlit en daarmee milieuvriendelijk! Dit weerbestendige materiaal wordt vaak buiten gebruikt voor kortstondige, grote reclame-uitingen en kan enkelzijdig bedrukt worden.

270 grs mesh

Dit materiaal is voorzien van kleine gaatjes. Hierdoor is het materiaal bestand tegen harde wind en ideaal voor buitengebruik. De bedrukking is van veraf het best zichtbaar.

450 grams budget PVC

Dit stevige, weerbestendige materiaal wordt vaak buiten gebruikt voor grote reclame-uitingen en kan enkelzijdige bedrukt worden. Doeken groter dan de maximale printbreedte (316 cm) worden aan elkaar gelast. Het budget PVC is voordeliger dan het standaard PVC aangezien het doek lichter is, op hogere snelheid geprint wordt en niet kan worden voorzien van een zoom. Het budget PVC is standaard verkrijgbaar in 450 g/m2. Dit materiaal is B1 gecertificeerd.

510 grams PCV

Dit stevige, weerbestendige materiaal wordt vaak buiten gebruikt en kan enkelzijdig bedrukt worden. Doeken groter dan de maximale printbreedte worden aan elkaar gelast. Maximale printbreedte = 496 cm.

610 g vlag (knitted polyester)

Blockout bestaat uit twee witte buitenlagen en een zwarte kern die doorschijnen voorkomt. Dit zware materiaal kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is dubbelzijdig te bedrukken.

610 grams transparant

Het transparante pvc wordt veelal gebruikt als afscheiding. Het materiaal kan enkelzijdig full color bedrukt worden.

980 grams transparant

Het transparante pvc wordt veelal gebruikt als afscheiding. Het materiaal kan enkelzijdig full color bedrukt worden. Verkrijgbaar in 610 g/m² (0,5 mm) en 980 g/m² (0,8 mm). Beiden niet voorzien van een brandveiligheidscertificaat, indien gewenst wel verkrijgbaar.

115 g/m² vlag (knitted polyester)
275 grams eco frontlit (pvc-vrij)
270 grams mesh
450 grams budget PVC
510 grams PVC
610 grams blockout (pvc)
610 grams transparant (pvc)
980 grams transparant (pvc)
3 Kies een snij optie
Schoonsnijden
Contour snijden
4 Kies een afwerking
Ringen om de 30 cm

Het doek wordt om de 30 cm voorzien van ringen waarmee het doek bevestigd kan worden aan het frame.

Zomen, ringen om de 30 cm

Het doek wordt omgezoomd en om de 30 cm voorzien van ringen waarmee het doek bevestigd kan worden aan het frame. Het omzomen van het doek zorgt voor extra stevigheid.

Geen afwerking
Ringen op de hoeken
Ringen om de 30 cm
Tunnelzoom onder en boven (8 cm)
Tunnelzoom links en rechts (8 cm)
Omzomen en ringen om de 30 cm
Opzomen en ringen op de hoeken
5 Kies een bedrukking
Full color 4/0

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/0 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en geen bedrukking aan de achterzijde (blanco).

Full color 4/4

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/4 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en vier kleuren (CMYK) aan de achterzijde.

4/0
Enkelzijdig full color
4/4
Dubbelzijdig full color
6 Kies een extra
Geen extra
30 Spinhaken
30 Stormfixs
60 Tiewraps
7Kies een oplage
Bevestig

Dat spant wel echt de kroon!

Laat super spandoeken bedrukken met jouw logo, slogan of compleet eigen ontwerp en je hebt een blikvanger op groot formaat! Ideaal te gebruiken bij een evenement of feest, maar natuurlijk ook leuk voor op kantoor.

  • Enkelzijdige bedrukking in full color
  • Verkrijgbaar op ieder gewenst formaat
  • Diverse afwerkingen mogelijk

In verband met het invoeren van een eigen formaat, is het voor ons niet mogelijk om een technische tekening aan te bieden. Download de aanleverspecificaties voor een basis uitleg.

Spandoeken

Deel dit product
Formaat
materiaal
snij optie
afwerking
bedrukking
extra
Levertijd
Oplage
Ja, ik wil graag extra zekerheids zending ( + €25,00)
Wij doen er alles aan om je bestelling op de afgesproken datum te bezorgen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd komt? Kies dan voor extra zekerheids zending.
Ja, ik wil graag extra bestandscontrole ( + €12,50)
Ben je toch nog niet helemaal zeker over het document? Met deze extra controle zullen wij je bestand handmatig controleren en waar nodig contact met je opnemen.
Let op: Het lijkt erop dat je niet uit Nederland komt. Als je een bestelling in België wilt plaatsen, kan dit via www.superdrukker.be