Drukwerk op je kersttafel

Wees creatief deze Kerst

Voor je het weet staat de kerstman voor de deur en ben je superdruk met de recepten en wat je deze feestdagen weer eens op tafel gaat zetten. Ga er dit jaar eens lekker voor zitten, wees creatief en verras al je gasten met een super tafel aankleding. Binnen no-time heb jij het drukwerk voor op jouw kersttafel in huis en hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Deze gratis opmaakprogramma’s zijn ideaal voor het opmaken van jouw drukwerk op de kersttafel. Even helemaal uitpakken op tafel deze Kerst!

Ansichtkaarten als uitnodigingen
Met Kerst draait alles om gezelligheid, lekker eten en samen zijn, waarbij alles vaak in de puntjes is geregeld en voorbereid voor die fijne dagen met de familie en beste vrienden. Nodig jouw gasten in stijl uit met een zelf ontworpen uitnodiging. Ansichtkaarten zijn al te bestellen vanaf 10 stuks, dus ook voor die gezellige familie-diners is het een leuke verassing als er een uitnodiging met bijpassende envelop bij ze op de mat valt. You’re invited, Merry Christmas!

Klapkaartjes als naamkaartjes
Een lange tafel met tafelschikking? Dan zijn naamkaartjes vaak een ideale oplossing. Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan voor gepersonaliseerde kaartjes. Zo heeft iedereen een identiek kaartje met zijn of haar eigen naam.

Stickers als personalisatie
… Of leuk voor de kleintjes aan tafel. Kies dan wel voor de variant met afneembare belijming, anders heb je een bestickerde tafel. Stickers geven een cadeau net even dat persoonlijke tintje. Maak naamstickers of vrolijk de door jou gekochte cadeau’s op met een leuke boodschap.

Placemats met opdruk
Om de tafel een persoonlijk tintje te geven kun je gaan voor een bedrukte placemat met eigen ontwerp. Vrolijk je gasten op met een leuke spreuk of boodschap of zet de kleintjes aan het werk met een kleurplaat onder hun bord. Een placemat kun je natuurlijk ook aan twee kanten bedrukken: op de voorkant een spreuk, op de achter kant een kleurplaat. Twee vliegen in één klap. Het materiaal ‘bankpost wit’ is hier uitermate geschikt voor.

Een eigen menukaart
Net zoals de uitnodigingen zijn ook menukaarten al te bestellen in kleine oplagen. Leuk voor een diner met vrienden en familie. Verras ze met jouw eigen originele menukaarten en laat ze een avondje uit bij jou aan tafel ervaren. Sneak preview: in december zijn de menukaarten te bestellen met 10% korting! Begin dus alvast met ontwerpen, maar wacht nog heel even met bestellen.

Pak uit!
Wil je echt uitpakken? Bestel groot formaat posters bedrukt met jouw eigen ontwerp en gebruik deze posters als inpakpapier. Heb je dit jaar een grote Christmas party op de planning staan? Kleedt de ruimte aan met bedrukte statafels en bijpassende bedrukte bierviltjes en maak indruk. Deze producten zijn natuurlijk ook leuk voor een spetterende New Year’s Eve party. Alles is mogelijk en niets is te gek!

P.S. Vergeet niet om de fotocadeaus op tijd te bestellen. Met een echte blikvanger aan de muur maak je altijd iemand blij. In de maand december ontvang je zelfs nog korting op een foto op canvas. Extra voordelig die cadeaus inslaan dus! Ben je geïnspireerd geraakt en op zoek naar nóg meer Kerst-drukwerk? Bekijk de door ons samengestelde Kerstcollectie 2017 van SUPERDRUKKER. Heb je nog meer super ideeën of creatieve tafelaankleding? Laat het ons weten of deel jouw creaties op social media met #superkerst.

Direct bestellen