Blog

Onze tips om te kunnen shinen op de beurs!

Heb je binnenkort een beurs? Dan is het tijd om te shinen! Het neemt heel wat voorbereidingen met zich mee en kost heel wat tijd, maar als je het goed doet, is het wel een piekmomentje. En daar helpen wij natuurlijk graag een handje bij. Met deze tips trekt je beursstand gegarandeerd volop publiek:

Een persoonlijke uitnodiging doet wonderen

Mensen uitnodigingen is een heel slim plan. Je kunt natuurlijk eenvoudig een mailtje sturen, alleen de kans dat deze uitnodiging ondersneeuwt in een té volle mailbox is altijd aanwezig. Ons advies: stuur een opvallende en persoonlijke uitnodiging per post. De kans dat het op het bureau blijft staan of liggen is dan een stuk groter en de kans dat ze je komen opzoeken op de beurs daarmee ook.

Pak uit met je beursstand

Vaak ben je niet de enige op de beurs. Maar hoe zorg je er nou voor dat je echt opvalt? Natuurlijk met de perfecte inrichting van je stand. Zorg ervoor dat je beursstand past bij wie je als organisatie bent en wat je uit wilt stralen, zakelijk en enigszins subtiel of informeel en uitbundig. De inrichting voor de beursstand regel je natuurlijk eenvoudig en snel bij SUPERDRUKKER. Denk aan roll-up banners, vloerstickers, folderhouderbakjes, ballonnen en misschien wel spandoeken. Oh ja, en vergeet ook niet een flinke voorraad visitekaartjes mee te nemen, de beurs is hét moment om te netwerken.

Zorg voor activiteit

Vragenlijsten, enquetes, filmpjes, een activiteit bij jouw beursstand doet het altijd goed. Een extra reden voor de bezoekers om wat langer te blijven hangen en voor jou de uitgelezen kans om een gesprek te starten en nog meer interesse te wekken bij die (potentiële) klant. Ook doet een leuke actie het altijd goed, denk aan een (beurs)korting of een gratis sample.

Geef iets mee

Nadat er bezoekers bij jouw stand zijn geweest, geef je ze natuurlijk iets mee waardoor ze nog eens aan je denken. De gepersonaliseerde relatiegeschenken van SUPERDRUKKER kunnen je daar zeker bij helpen. SUPERDRUKKER biedt je verschillende producten aan die bedrukt worden met jouw eigen logo of ontwerp. Staat het product dat je in gedachten had er niet tussen, vraag dan een offerte op maat aan, we denken graag met je mee.