Document

Door enorme drukte bij de verzendbedrijven kunnen bestellingen iets later aankomen dan verwacht.

Vloer stickers

Snel binnen 5 werkdagen geleverd

Vloer stickers

Snel binnen 5 werkdagen geleverd

1Vul een formaat in
Min. breedte: 10, Max. breedte: 12500 in mm
Min. lengte: 100, Max. lengte: 1170 in mm
Volgende >
2 Kies een materiaal
Vloerfolie monomeer wit mat met antislip

Deze witte folie is geschikt voor tijdelijke binnentoepassingen en kan gebruikt worden op verschillende ondergronden zoals tegels, houten vloeren maar ook op onbehandeld steen. Het materiaal is makkelijk aan te brengen en hoeft niet meer voorzien te worden van laminaat. Het materiaal heeft een gestructureerd oppervlak, ofwel een anti-slip laag met R10 classificering.

Monomeer wit glans – orajet 3165

Deze witte folie (glans) is geschikt voor tijdelijke binnen- en buitentoepassingen en kan gebruikt worden op vlakke ondergronden. Het materiaal is makkelijk aan te brengen en kan voorzien worden van monomeer laminaat.

Monomeer wit mat – orajet 3162

Deze witte folie (mat) is geschikt voor tijdelijke binnen- en buitentoepassingen en kan gebruikt worden op vlakke ondergronden. Het materiaal is makkelijk aan te brengen en kan voorzien worden van monomeer laminaat.

Monomeer wit glans – 3M Scotchcal IJ20-10R

Deze witte monomeer folie kan binnen en buiten worden gebruikt op een vlakke ondergrond.

Tapijtfolie polymeer wit glans - Prime

De Prime tapijtfolie is een verwijderbare polymeer gekalanderde folie met een high tack lijmlaag die geschikt is voor vlakke en licht glooiende laag-energetische oppervlakken zoals polypropyleen, polyurethaan, polyethyleen en ABS. Daarnaast is deze printfolie geschikt voor laagpolige vloerkleden en tapijten met een lichte structuur.

Asfaltfolie gegoten wit glans – 3M Scotchcal 3662

De 3M Scotchcal Outdoor Floor laminate is een verwijderbare gegoten printfolie die geschikt is voor vlakke buitentoepassingen op bijvoorbeeld asfalt, beton en straatstenen.

Vloerfolie monomeer wit mat met antislip
Monomeer wit glans - Orajet® 3162
Monomeer wit mat - Orajet® 3162
Monomeer wit glans - 3M™ Scotchcal™ IJ20-10R
Tapijtfolie polymeer wit glans - Prime
Asfaltfolie gegoten wit glans - 3M™ Scotchcal™ 3662
3 Kies een bedrukking
Full color 4/0

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/0 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en geen bedrukking aan de achterzijde (blanco).

4/0
Enkelzijdig full color
4 Kies een afwerking
Vloerlaminaat monomeer 120 micron R10 – Oraguard 250AS

Deze veredeling voor monomeer folies is geschikt voor vlakke ondergronden en kan binnen gebruikt worden. Vloerlaminaat heeft een gestructueerd oppervlak met antislip-eigenschappen (geen garantie bij gladheid door water). Het materiaal is voorzien van een anti-slip laag met R10 classificering.

Vloerlaminaat monomeer 170 micron R10 – Oraguard 250AS

Deze veredeling voor monomeer folies is geschikt voor vlakke ondergronden en kan binnen gebruikt worden. Vloerlaminaat heeft een gestructueerd oppervlak met antislip-eigenschappen (geen garantie bij gladheid door water). Het materiaal is voorzien van een anti-slip laag met R10 classificering.

Vloerlaminaat gegoten mat 200 micron R9 – 3M Scotchcal 3645

Deze veredeling voor asfaltfolie (3M Scotchcal 3662) is geschikt voor vlakke ondergronden en kan binnen gebruikt worden. Vloerlaminaat heeft een gestructureerd oppervlak met antislip-eigenschappen (geen garantie bij gladheid door water). Het materiaal is voorzien van een anti-slip laag met R9 classificering.

Asfaltlaminaat gegoten mat 500 micron – 3M Scotchal 3647

Dit materiaal heeft gestructureerd oppervlak en is geschikt voor vlakke buitentoepassingen. De anti-slipeigenschappen kunnen bij gladheid door water niet worden gegarandeerd. Ook bij gebruik met frequent rijden verkeer kunnen er geen garanties op dit materiaal worden gegeven.

Geen
Vloerlaminaat monomeer 120 micron R10 - Oraguard® 250AS
Vloerlaminaat monomeer 170 micron R10 - Oraguard® 255AS
Vloerlaminaat gegoten mat 200 micron R9 - 3M™ Scotchcal™ 3645
Asfaltlaminaat gegoten mat 500 micron - 3M™ Scotchcal™ 3647
5 Kies een snij optie
Schoonsnijden
Contour snijden
6Kies een oplage
Bevestig

Alle aandacht voor jouw super vloerstickers

Echt opvallen op een beurs, evenement of in de winkel? Laat super vloerstickers drukken met jouw eigen ontwerp en niemand kan meer om je heen.

  • Enkelzijdige bedrukking in full color
  • Contour of rechthoekig gesneden
  • Levertijd: 4 werkdagen

In verband met het invoeren van een eigen formaat, is het voor ons niet mogelijk om een technische tekening aan te bieden. Download de aanleverspecificaties voor een basis uitleg.

Vloer stickers

Deel dit product
Formaat
materiaal
bedrukking
afwerking
snij optie
Levertijd
Oplage
Ja, ik wil graag extra zekerheids zending ( + €25,00)
Wij doen er alles aan om je bestelling op de afgesproken datum te bezorgen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd komt? Kies dan voor extra zekerheids zending.
Ja, ik wil graag extra bestandscontrole ( + €12,50)
Ben je toch nog niet helemaal zeker over het document? Met deze extra controle zullen wij je bestand handmatig controleren en waar nodig contact met je opnemen.