Document

Door enorme drukte bij de verzendbedrijven kunnen bestellingen iets later aankomen dan verwacht.

Retourneren van producten bij SUPERDRUKKER

Ben je niet blij met jouw bestelling? Dat vinden we vervelend om te horen. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, horen we graag waarom je niet tevreden bent. Neem even contact op met onze klantenservice via de chat of mail info@superdrukker.nl. Voeg hier eventueel foto's aan toe zodat we de klacht z.s.m. in behandeling kunnen nemen.

Hulp nodig?

Vraag het ons

Maatwerkproducten

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten. Druk- en printwerk kun je daarom niet terugsturen. Dit is gepersonaliseerd en niet weer opnieuw te gebruiken. Meer informatie hierover vindt je in de algemene voorwaarden; artikel 10.

Niet gepersonaliseerde producten

Niet gepersonaliseerde producten zoals de accessoires kunnen geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Om de herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons schriftelijk, per post of e-mail info@superdrukker.nl op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor het volgende modelformulier van Webshop Keurmerk gebruiken om je herroeping in te dienen maar bent hiertoe niet verplicht.

Gevolgen van herroeping

Wanneer je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan voor de betreffende bestelling, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering van de door ons geboden goedkoopste standaard levering) en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Superdrukker mag wachten met de terugbetaling tot we de goederen hebben teruggekregen of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden.

Je dient de goederen z.s.m., doch in ieder geval niet later dan 3 werkdagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen, aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Indien wij het vermoeden hebben dat het product toch gebruikt is in deze periode hebben wij het recht om de herroeping ongedaan te maken. Hierbij zal altijd contact worden opgenomen vanuit Superdrukker. De gemaakte kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Download hier het modelformulier voor herroeping