Document

Door enorme drukte bij de verzendbedrijven kunnen bestellingen iets later aankomen dan verwacht.

Mondkapjes bedrukken

Gratis binnen 11 werkdagen geleverd.

Mondkapjes bedrukken

Gratis binnen 11 werkdagen geleverd.

1 Kies een type mondkapje
Basic

Deze mondkapjes zijn gemaakt met een gewoven met twee lagen dubbelgeslagen 140 g/m2 polyester en hebben een formaat van 24x15 cm. De kleur van het garen wordt automatisch aangepast aan het design zodat het altijd goed zichtbaar is. Dit type heeft geen neusclip.

Premium

Deze mondkapjes zijn gemaakt met een gewoven met twee lagen dubbelgeslagen 205 g/m2 polyester en hebben een formaat van 27x15 cm. Het premium mondkapje is beter filterend dan het basic mondkapje vanwege de dikte van het materiaal. Er zijn meerdere kleuren garen te kiezen. Dit type heeft geen neusclip.

Luxe

Deze mondkapjes zijn gemaakt met een gewoven met twee lagen dubbelgeslagen 120 g/m2 polyester, inclusief een 80g/m2 polypropeen binnenzijde en hebben een formaat van 20,5x20 cm. Het luxe mondkapje is de best filterende van de drie door de combinatie van de meerdere materialen. De garen kunnen in zowel zwart als wit worden gekozen. Dit type een 10 cm lang aluminium neusclip om te zorgen voor een betere aansluiting bij de neus.

Basic
Premium
Luxe
2 Kies een bedrukking
Full color 4/0

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/0 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en geen bedrukking aan de achterzijde (blanco).

0/0
Geen bedrukking
4/0
Enkelzijdig full color
3 Kies een kleur elastiek
Wit
Zwart
4 Kies een kleur garen
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Passend bij ontwerp
5 Kies een bundel hoeveelheid
Per 50
Per stuk
6 Kies een neusclip
Geen
Aluminium neusclip

Kies voor zelf ontworpen mondkapjes!

Nu je niet meer onder het dragen van een mondkapje uit kan komen moeten we er maar het beste van maken! En hoe superleuk is het als jij en je collega’s of relaties rondlopen met jouw eigen ontworpen mondkapje? Met de keus uit verschillende groottes en afwerkingen loop jij er de aankomende tijd goed bij!

  • Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten
  • Nu met je eigen ontwerp
  • Al verkrijgbaar vanaf 10 stuks

Hieronder vind je de werktekeningen van alle formaten van dit product. In deze download zitten meerdere bestanden, bijvoorbeeld een instructie pdf, .indd of .idml bestanden, indien mogelijk ook een photoshop of illustator bestand.

Mondkapjes

Basic - 310 x 189 mmDownload
Luxe - 205 x 200 mmDownload
Premium - 297 x 162 mmDownload

Mondkapjes

Deel dit product
type mondkapje
bedrukking
kleur elastiek
kleur garen
bundel hoeveelheid
neusclip
Levertijd
Oplage
Ja, ik wil graag extra zekerheids zending ( + €25,00)
Wij doen er alles aan om je bestelling op de afgesproken datum te bezorgen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd komt? Kies dan voor extra zekerheids zending.
Ja, ik wil graag extra bestandscontrole ( + €12,50)
Ben je toch nog niet helemaal zeker over het document? Met deze extra controle zullen wij je bestand handmatig controleren en waar nodig contact met je opnemen.