Document

Door enorme drukte bij de verzendbedrijven kunnen bestellingen iets later aankomen dan verwacht.

X-banners

Gratis en snel geleverd binnen 5 werkdagen

X-banners

Gratis en snel geleverd binnen 5 werkdagen

1 Kies een formaat
60 x 160 cm
80 x 200 cm
2 Kies een materiaal
450 grams budget PVC

Dit stevige, weerbestendige materiaal wordt vaak buiten gebruikt voor grote reclame-uitingen en kan enkelzijdige bedrukt worden. Doeken groter dan de maximale printbreedte (316 cm) worden aan elkaar gelast. Het budget PVC is voordeliger dan het standaard PVC aangezien het doek lichter is, op hogere snelheid geprint wordt en niet kan worden voorzien van een zoom. Het budget PVC is standaard verkrijgbaar in 450 g/m2. Dit materiaal is B1 gecertificeerd.

510 grams PVC

Dit stevige, weerbestendige materiaal wordt vaak buiten gebruikt voor grote reclame-uitingen en kan enkelzijdige bedrukt worden. Doeken groter dan de maximale printbreedte (496 cm) worden aan elkaar gelast. Het PVC is standaard verkrijgbaar in 510 g/m2. Dit materiaal is B1 gecertificeerd.

260 grams airtex PVC vrij

Airtex Free is pvc-, weekmaker en Ftalaat-vrij. De acrylaat coating van dit polyester doek biedt bescherming tegen krassen, kreuken en scheuren. Tevens is het doek waterafstotend. De grijze achterkant voorkomt dat het materiaal doorschijnt.

350 grams Airtex

De pvc-coating van dit polyester doek biedt bescherming tegen krassen, kreuken en scheuren. Tevens is het doek waterafstotend. De grijze achterkant voorkomt dat het materiaal doorschijnt. Dit materiaal is B1 gecertificeerd.

480 grams Prime Blockout PVC

Dit luxe materiaal maakt gebruik van een speciale technologie die zorgt dat de zijkanten niet opkrullen. Daarnaast voorkomt de grijze kern (witte backing) dat het materiaal doorschijnt. Het materiaal is 100% recyclebaar. Verkrijgbaar in 480 g/m².

325 grams Ferrari Decolit

Dit luxe materiaal maakt gebruik van een speciale technologie die zorgt dat de zijkanten niet opkrullen. Daarnaast voorkomt de zwarte achterkant dat het materiaal doorschijnt. Het materiaal is 100% recyclebaar.

450 grams budget PVC
510 grams PVC
260 grams Airtex® PVC vrij
350 grams Airtex®
480 grams Prime blockout PVC
325 grams Ferrari Decolit
3 Kies een bedrukking
Full color 4/0

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/0 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en geen bedrukking aan de achterzijde (blanco).

4/0
Enkelzijdig full color

Verzekerd van een super presentatie

Op een beurs wil je natuurlijk goed opvallen: laat x-banners bedrukken met jouw eigen ontwerp en je hebt een echte eyecatcher te pakken!

  • Enkelzijdige bedrukking in full color
  • Verkrijgbaar in 6 verschillende materialen
  • Inclusief opbergtas

Hieronder vind je de werktekeningen van alle formaten van dit product. In deze download zitten meerdere bestanden, bijvoorbeeld een instructie pdf, .indd of .idml bestanden, indien mogelijk ook een photoshop of illustator bestand.

60 x 160 cmDownload
80 x 200 cmDownload

X-banners

Deel dit product
formaat
materiaal
bedrukking
Levertijd
Oplage
Ja, ik wil graag extra zekerheids zending ( + €25,00)
Wij doen er alles aan om je bestelling op de afgesproken datum te bezorgen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd komt? Kies dan voor extra zekerheids zending.
Ja, ik wil graag extra bestandscontrole ( + €12,50)
Ben je toch nog niet helemaal zeker over het document? Met deze extra controle zullen wij je bestand handmatig controleren en waar nodig contact met je opnemen.