Document

Door enorme drukte bij de verzendbedrijven kunnen bestellingen iets later aankomen dan verwacht.

PVC vrije stickers

Snel binnen 4 werkdagen geleverd

PVC vrije stickers

Snel binnen 4 werkdagen geleverd

1Vul een formaat in
Min. breedte: 50, Max. breedte: 10000 in mm
Min. lengte: 50, Max. lengte: 1180 in mm
Volgende >
2 Kies een snij optie
Schoonsnijden

Het materiaal wordt afgewerkt op basis van het bestelde formaat.

Contour snijden

Contour snijden wordt toegepast wanneer er voor een eigen vorm gekozen is. Het mes volgt de contourlijnen die aangegeven zijn in het bestand en gaat volledig door het materiaal heen. Het eindresultaat is een sticker in een vorm.

Kiss cut contour

Kiss cut contoursnijden tot de backing, wordt toegepast wanneer er voor een eigen vorm gekozen is. Het mes volgt de contourlijnen die aangegeven zijn in het bestand en gaat NIET volledig door het materiaal heen.

Applicatie folie

Kiss cut contoursnijden, gepeld en met applicatiefolie, wordt toegepast wanneer er voor een eigen vorm gekozen is. Het mes volgt de contourlijnen die aangegeven zijn in het bestand en gaat NIET volledig door het materiaal heen. Na het snijden wordt het stickervinyl gepeld, de overbodige stukken verwijderd en wordt er een applicatiefolie aangebracht. Deze applicatiefolie vormt de nieuwe drager van het materiaal.

Schoonsnijden
Contour snijden
Kiss cut contour
Applicatie folie
3 Kies een bedrukking
Full color 4/0

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/0 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en geen bedrukking aan de achterzijde (blanco).

4/0
Enkelzijdig full color
4 Kies een materiaal
Zuignapjesfolie wit – YupoTako

Deze folie maakt geen gebruik van statische lading of een lijmlaag, maar heeft een microzuiglaag met ontelbare minuscule zuignapjes. Hierdoor is YUPOTako® eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen en te verplaatsen. Deze pvc-vrije folie kan gebruikt worden op vlakke, gladde, licht gebogen ondergronden zoals glas, spiegels, metaal en elektrische apparaten.

PVC-vrije monomeer wit mat – Orajet 3174

Pvc-vrij folie en daarmee milieuvriendelijk! Deze witte folie is beschikbaar in twee varianten: mat of glans. Monomeer is geschikt voor tijdelijke binnen- en buitentoepassingen en kan gebruikt worden op vlakke ondergronden. Dit materiaal is makkelijk aan te brengen.

PVC-vrije monomeer wit glans – Orajet 3174

Pvc-vrij folie en daarmee milieuvriendelijk! Deze witte folie is beschikbaar in twee varianten: mat of glans. Monomeer is geschikt voor tijdelijke binnen- en buitentoepassingen en kan gebruikt worden op vlakke ondergronden. Dit materiaal is makkelijk aan te brengen.

PVC vrije polymeer wit mat controltac TM – 3M TM Envision 48-20R

Pvc-vrij folie en daarmee milieuvriendelijk! Deze folie is beschikbaar in een matte variant. Dankzij de Controltac™ and Comply™ (vergelijkbaar met RapidAir) lijmtechnologie is het materiaal eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen. De folie is gemakkelijk te herpositioneren zolang deze niet aangedrukt is. De folie kan geplakt worden op vlakke, licht gestructureerde en licht gebogen ondergronden als betonnen en geschilderde muren, maar ook op de binnen- en buitenzijde van ramen. Aan de binnenzijde gaat de folie langer mee.

Polymeer wit glanzend controltac TM 40C10

Deze folie is beschikbaar in een glanzende variant. Dankzij de Controltac™ and Comply™ (vergelijkbaar met RapidAir) lijmtechnologie is het materiaal eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen. De folie is gemakkelijk te herpositioneren zolang deze niet aangedrukt is. De folie kan geplakt worden op vlakke, licht gestructureerde en licht gebogen ondergronden.

Zuignapjesfolie wit - YUPOTako®
Pvc-vrije monomeer wit mat - Orajet® 3174
Pvc-vrije monomeer wit glans - Orajet® 3174
Pvc-vrije polymeer wit mat Controltac TM - 3M TM Envision TM 48-20R
Polymeer wit glanzend Controltac TM 40C10
5 Kies een afwerking
PVC-vrije monomeer glans laminaat – Oraguard 236

Pvc-vrij dus milieuvriendelijk! Deze glanzende polymeer folie is geschikt voor tijdelijke toepassingen op vlakke en licht gebogen ondergronden en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

PVC-vrije polymeer glans laminaat – 3M TM Envision TM 8084G

Pvc-vrij dus milieuvriendelijk! Deze glanzende polymeer folie is geschikt voor vlakke en licht gebogen ondergronden en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Geen laminaat
Pvc-vrije monomeer glans laminaat - Oraguard® 236
Pvc-vrije polymeer glans laminaat - 3M TM Envision TM 8048G
Pvc-vrije polymeer mat laminaat - 3M TM Envision TM 8050M
6Kies een oplage
Bevestig

Alle aandacht voor jouw super PVC vrije stickers

Aandacht voor jouw organisatie of evenement en tevens aandacht voor het milieu? Dat kan met ons assortiment PVC vrije stickers. Kies voor een contour en geef je eigen vorm aan de sticker! Te verkrijgen als een matte sticker of glanzende sticker en in meerdere materialen geschikt voor veel verschillende doeleinden. Raamstickers, muurstickers, vloerstickers! Te herpositioneren! En sowieso een milieuvriendelijke sticker!

  • Enkelzijdige bedrukking in full color
  • (Kiss) Contour of rechthoekig gesneden
  • Levertijd: 4 werkdagen

In verband met het invoeren van een eigen formaat, is het voor ons niet mogelijk om een technische tekening aan te bieden. Download de aanleverspecificaties voor een basis uitleg.

PVC vrije stickers

Deel dit product
Formaat
snij optie
bedrukking
materiaal
afwerking
Levertijd
Oplage
Ja, ik wil graag extra zekerheids zending ( + €25,00)
Wij doen er alles aan om je bestelling op de afgesproken datum te bezorgen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd komt? Kies dan voor extra zekerheids zending.
Ja, ik wil graag extra bestandscontrole ( + €12,50)
Ben je toch nog niet helemaal zeker over het document? Met deze extra controle zullen wij je bestand handmatig controleren en waar nodig contact met je opnemen.