Document

Door enorme drukte bij de verzendbedrijven kunnen bestellingen iets later aankomen dan verwacht.

Tapijtstickers

Snel binnen 4 werkdagen geleverd

Tapijtstickers

Snel binnen 4 werkdagen geleverd

1Vul een formaat in
Min. breedte: 50, Max. breedte: 10000 in mm
Min. lengte: 50, Max. lengte: 1180 in mm
Volgende >
2 Kies een snij optie
Schoonsnijden

Het materiaal wordt afgewerkt op basis van het bestelde formaat.

Contour snijden

Contour snijden wordt toegepast wanneer er voor een eigen vorm gekozen is. Het mes volgt de contourlijnen die aangegeven zijn in het bestand en gaat volledig door het materiaal heen. Het eindresultaat is een sticker in een vorm.

Kiss cut contour

Kiss cut contoursnijden tot de backing, wordt toegepast wanneer er voor een eigen vorm gekozen is. Het mes volgt de contourlijnen die aangegeven zijn in het bestand en gaat NIET volledig door het materiaal heen.

Schoonsnijden
Contour snijden
Kiss cut contour
3 Kies een bedrukking
Full color 4/0

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/0 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en geen bedrukking aan de achterzijde (blanco).

4/0
Enkelzijdig full color
4 Kies een afwerking
Vloerlaminaat monomeer 120 micron R10 – Oraguard 250AS

Deze veredeling voor monomeer folies is geschikt voor vlakke ondergronden en kan binnen gebruikt worden. Vloerlaminaat heeft een gestructureerd oppervlak met antislip-eigenschappen (geen garantie bij gladheid door water). Het materiaal is voorzien van een anti-slip laag met R10 classificering.

Vloerlaminaat monomeer 170 micron R10 – Oraguard 250AS

Deze veredeling voor monomeer folies is geschikt voor vlakke ondergronden en kan binnen gebruikt worden. Vloerlaminaat heeft een gestructueerd oppervlak met antislip-eigenschappen (geen garantie bij gladheid door water). Het materiaal is voorzien van een anti-slip laag met R10 classificering.

Geen laminaat
Vloerlaminaat monomeer 120 micron R10 - Oraguard® 250AS
Vloerlaminaat monomeer 170 micron R10 - Oraguard® 255AS
5Kies een oplage
Bevestig

Alle aandacht voor jouw super tapijtstickers

De speciaal ontworpen high tack lijmlaag maakt de folie compatibel met moeilijk te plakken ondergronden. Gemakkelijk verwijderbaar en dus zeer geschikt voor korte termijn toepassingen. Het advies is om de folie wel te lamineren, dat komt de levensduur ten goede.

Deze super tapijtstickers worden gemaakt van een verwijderbare polymeer gekalanderde folie met een super high tack lijmlaag. Deze speciaal ontworpen high tack lijmlaag maakt de folie super voor gebruik op moeilijk te plakken ondergronden! De tapijtstickers zijn waterbestendig en voor zowel indoor als outdoor gebruik geschikt, daarnaast kan de folie gelamineerd worden voor een nog betere levensduur!

Dit maakt deze tapijtsticker geschikt voor vlakke en licht glooiende laag-energetische oppervlakken zoals polypropyleen, polyurethaan, polyethyleen, ABS. Daarnaast is het geschikt voor laagpolige vloerkleden en tapijten met een lichte structuur.

  • Enkelzijdige bedrukking in full color
  • (Kiss) Contour of rechthoekig gesneden
  • Levertijd: 4 werkdagen

In verband met het invoeren van een eigen formaat, is het voor ons niet mogelijk om een technische tekening aan te bieden. Download de aanleverspecificaties voor een basis uitleg.

Tapijtstickers

Deel dit product
Formaat
snij optie
bedrukking
afwerking
Levertijd
Oplage
Ja, ik wil graag extra zekerheids zending ( + €25,00)
Wij doen er alles aan om je bestelling op de afgesproken datum te bezorgen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd komt? Kies dan voor extra zekerheids zending.
Ja, ik wil graag extra bestandscontrole ( + €12,50)
Ben je toch nog niet helemaal zeker over het document? Met deze extra controle zullen wij je bestand handmatig controleren en waar nodig contact met je opnemen.