Document

Door enorme drukte bij de verzendbedrijven kunnen bestellingen iets later aankomen dan verwacht.

Slipmatten bedrukken

Pimp je DJ set met je eigen logo op slipmatten!

Slipmatten bedrukken

Pimp je DJ set met je eigen logo op slipmatten!

1 Kies een materiaal
2.5 mm slipmat microvilt
2 Kies een formaat
300 mm rond
3 Kies een bedrukking
Full color 4/0

Full color (CMYK) gebruik je voor drukwerk waarin veel kleuren voorkomen, zoals in ontwerpen met foto’s. 4/0 betekent vier kleuren (CMYK) aan de voorzijde en geen bedrukking aan de achterzijde (blanco).

PMS-kleuren bedrukking

PMS-kleuren hebben een specifieke kleur(code) en is niet op te bouwen uit CMYK. Iedere kleur heeft een uniek nummer met de juiste specificaties (Pantone Matching System). Indien de bedrukking in zwart is, kies je voor 1/0 (enkelzijdig in 1 PMS-kleur) of 1/1 (dubbelzijdig in 1 PMS-kleur).

4/0
Enkelzijdig full color
1/0
Enkelzijdig 1 pms kleur
2/0
Enkelzijdig 2 pms kleuren
3/0
Enkelzijdig 3 pms kleuren
4/0
Enkelzijdig 4 pms kleuren

Met jouw Super slipmatten op de draaitafels

DJ's en vinyl liefhebbers, ze kunnen niet zonder onze bedrukte vinyl slipmatten. Onze slipmatten worden bedrukt op speciaal vilt met de perfecte dikte en flexibiliteit die jouw plaat met de groots mogelijke precisie laten spinnen over jouw draaitafels! En hoe tof is het dan, om deze DJ vinyl slipmats met een eigen logo te laten full color printen of te zeefdrukken in PMS kleuren!

  • Snelle levering
  • In PMS verkrijgbaar vanaf 5 stuks

Hieronder vind je de werktekeningen van alle formaten van dit product. In deze download zitten meerdere bestanden, bijvoorbeeld een instructie pdf, .indd of .idml bestanden, indien mogelijk ook een photoshop of illustator bestand.

Slipmatten

Deel dit product
materiaal
formaat
bedrukking
Levertijd
Oplage
Ja, ik wil graag extra zekerheids zending ( + €25,00)
Wij doen er alles aan om je bestelling op de afgesproken datum te bezorgen. Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd komt? Kies dan voor extra zekerheids zending.
Ja, ik wil graag extra bestandscontrole ( + €12,50)
Ben je toch nog niet helemaal zeker over het document? Met deze extra controle zullen wij je bestand handmatig controleren en waar nodig contact met je opnemen.